+38 (098) 715-29-25, +38 (095) 936-47-88, +38 (063) 694-58-56.         Пн-Пт: 10:00-19:00; Сб: 10:00-17:00; Нд: вихідний.

Якщо Ви не знайшли потрібний товар, то у Вас є можливість оформити

Політика конфіденційності

Інтернет-магазин «ЛУКО» дотримується принципів конфіденційності й недоторканості інформації, отриманої від клієнтів інтернет-магазину «ЛУКО» в рамках продажу продукції в фізичних магазинах ЛУКО або через сайт lyko.com.ua (далі – Сайт), та надання супутніх послуг.

Інтернет-магазин «ЛУКО» гарантує збереження інформації з обмеженим доступом та захист персональних даних клієнтів (далі – Користувачі), у т.ч. при використанні офіційного сайту інтернет-магазину «ЛУКО», мобільних додатків, прикладних програмних інтерфейсів та додатків, платежів та переказів за платіжними системами тощо (далі – Послуги).

Політика конфіденційності (далі – Політика) націлена на публічне інформування Користувачів про порядок збору (обробки), зберігання, передачі персональних даних та інформації, що надається в рамках надання Послуг інтернет-магазином «ЛУКО».

Використовуючи Послуги інтернет-магазину «ЛУКО», Користувач погоджується з усіма правилами та умовами Політики.

Перед початком використання Послуг просимо ознайомитися з Політикою.

 

Мета обробки персональних даних

Метою обробки персональних даних є надання Послуг.

 

Збір персональних даних

Персональні дані – відомості чи сукупність відомостей про Користувача, який ідентифікований або може бути конкретно ідентифікований.

Неперсоніфікована інформація — інформація, яка не прив’язана до конкретного Користувача Послуг.

Персональні дані, які обробляє інтернет-магазином «ЛУКО», охоплюють контактні дані, які надаються Користувачами при використанні Послуг (прізвище, ім’я, по батькові, номер телефону, адреса електронної пошти тощо); що використовується для оплати товарів та Послуг інтернет-магазину «ЛУКО»; номери та історію поштових відправлень тощо. Інформація отримується при використанні Користувачем Послуг, у т.ч. за допомогою Сайту, мобільних додатків тощо. Дані передаються Користувачами добровільно з метою забезпечення можливості виконання інтернет-магазином «ЛУКО» зобов’язань за Послугами.

Неперсоніфікована інформація використовується виключно для формування статистичних даних та з метою покращення Послуг, у т.ч. інформування Користувача про нові Послуги. Зокрема у разі використання мобільного додатку – версія операційної системи, приблизне місцезнаходження мобільного пристрою у разі самостійного надання згоди Користувачем на використання гео-локації, IP-адреса пристрою, дата та час авторизації у мобільному додатку.

 

Використання інформації

Інформація, яку отримує інтернет-магазин «ЛУКО» використовується для:

  • створення облікового запису Користувачем;
  • надання Послуги або функції, яку замовив Користувач;
  • зв’язку з Користувачами з метою інформування про персоналізовані унікальні пропозиції та акції інтернет-магазину «ЛУКО»;
  • оцінки та аналізу ринку, клієнтів, продуктів та сервісів, які надаються інтернет-магазином «ЛУКО»;
  • ефективного клієнтського обслуговування;
  • забезпечення оновлення і технічної підтримки Послуг, у т.ч. мобільних додатків на пристрої Користувача;
  • будь-яких інших цілей в обсязі, достатньому для якісного надання Послуг.

 

Передача інформації третім особам

Інтернет-магазин «ЛУКО» передає інформацію отриману від Користувачів в рамках надання Послуг третім особам з метою належного виконання своїх обов’язків за цими Послугами.

Поширення інтернет-магазином «ЛУКО» персональних даних без згоди Користувача або уповноваженої ним особи дозволяється у випадках, визначених законом, і лише (якщо це необхідно) в інтересах національної безпеки, економічного добробуту та прав людини.

Доступ до персональних даних третім особам не надається, якщо зазначені особи відмовляється взяти на себе зобов’язання щодо забезпечення виконання вимог Закону України «Про захист персональних даних» або неспроможні їх забезпечити.

 

Захист і зберігання конфіденційної інформації та інформації про Користувача

Конфіденційна інформація, персональні дані та неперсоніфікована інформація зберігаються на внутрішніх ресурсах інтернет-магазинів «ЛУКО», доступ до яких обмежується згідно політики інформаційної безпеки інтернет-магазину «ЛУКО».

 

Безпека

На веб-ресурсах інтернет-магазину «ЛУКО» вжиті достатні заходи для захисту інформації, проте просимо прийняти до уваги, що абсолютно безпечного та безпомилкового шляху передачі даних мережею Інтернет не існує.

Інтернет-магазин «ЛУКО» не несе відповідальності за функціонування серверів, постачальників послуги доступу до мережі Інтернет, роботу третіх осіб, з вини яких може бути неможливий чи обмежений доступ до Сайту, можливий витік інформації з вини третіх осіб, а також за розголошення Користувачем своїх персональних даних, у т.ч. даних авторизації на Сайті, у мобільних додатках, прикладних програмних інтерфейсах та додатків.

Інформація, що розміщена на веб-ресурсах інтернет-магазину «ЛУКО», охороняється діючим законодавством, яке регулює право інтелектуальної власності. Тиражування, переклад, запис в архіві, копіювання інформації, що розміщена на Сайті, заборонено.

 

Права та обов’язки Користувача

Користувач має право на отримання інформації про порядок обробки своїх персональних даних, а також інші права, визначені частиною 2 статті 8 Закону України «Про захист персональних даних» від 01.06.2010 № 2297-VI (зі змінами) (далі – Закон).

Користувач зобов’язаній, зокрема але не обмежуючись:

  • не вчиняти дії, спрямовані на введення інших Користувачів в оману;
  • не надавати в користування свої персональні дані третім особам;
  • не здійснювати збирання, систематизацію, зберігання, обробку або поширення персональної інформації інших Користувачів;
  • не намагатися одержати доступ до персональних даних інших Користувачів будь-яким способом, включаючи, але не обмежуючись, шляхом обману, зловживання довірою, підбору даних аутентифікації та ідентифікації.

Якщо Користувач реєструється на Сайті, у мобільних додатках, прикладних програмних інтерфейсах та застосуваннях від імені та в інтересах третіх осіб, то надаючи дану згоду Користувач підтверджує те, що має достатній обсяг повноваження для вчинення таких дій, в тому числі – щодо надання від їх імені згоди на обробку персональних даних на викладених вище умовах, як їх представник (батько, мати, опікун, та інші, передбачені чинним законодавством, особи).

 

Згода Користувача

Відповідно до Закону, з метою отримання Послуг Користувачі надають згоду на обробку персональних даних за Послугами інтернет-магазину «ЛУКО».

Реєструючись на Сайті, у мобільних додатках, прикладних програмних інтерфейсах та додатках, Користувач підтверджує те, що ознайомлений з умовами цієї Політики конфіденційності, зокрема і з метою обробки персональних даних, зазначених у цій Політиці, і правами, наданими суб’єктам персональних даних згідно зі ст. 8 Закону, та використання персональних даних інтернет-магазином «ЛУКО», шляхом проставлення галочки у графі: «Погоджуюсь з Політикою конфіденційності», «Погоджуюсь із правилами сайту».

 

Додаткова інформація

Інтернет-магазин «ЛУКО» залишає за собою право змінювати Політику конфіденційності.

У випадку виникнення запитань щодо Політики конфіденційності, надсилайте лист на електронну пошту Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..